Healing

1259När du uppsöker mitt företag så sker healing och aromahealing i en inspirerande lokal i lugn och skön hemmiljö men helt separat från den privata bostaden i Onsala. Huset ligger i en avslappnande miljö med naturen som sällskap och ett stenkast bort ligger havet.

Erbjuder även mina tjänster på din hemort efter kontakt och överenskommelse med mig per telefon. Så tveka inte att ringa om det känns lockande och intressant.

Healing

Du ligger på en skön massagebänk och jag håller mina händer på eller ovanför Din kropp till lugn och skön vilsam musik.

Mitt arbetssätt är att jag inte vill vid det första besöket att Du berättar så mycket om Dig själv och om eventuella sjukdomar och eller smärttillstånd eller andra saker som berör Dig som person.

För mig är det oerhört viktigt och mitt sätt att arbeta med healing. Efter utförd behandling så berättar jag det som jag har fått till mig runt Dig som person.

Innan behandlingen får Du lite information om vad healing innebär och om vad Du eventuellt kan uppleva. Så jag gör det för varje person vid ditt första besök hos mig. Tycker detta tillvägagångssätt är bättre än att göra det på min hemsida. Du har även möjlighet att ställa frågor om behandlingen både före och efter. Första besöket brukar ta ca 1- 1.5 timme till anspråk eftersom jag ger Dig information om själva behandlingen och Du har möjlighet att ställa frågor.

Distanshealing

Utför distanshealing om Du inte har möjlighet att uppsöka mig i mitt företag. Vi avtalar en tid vid Din telefonkontakt med mig och sedan gör jag anteckningar.Efteråt så har vi en telefonkontakt på avtalad tid så får Du reda på vad som jag har upplevt runt Dig som person. Dessa anteckningar som jag har skrivit ner skickar jag Dig sedan via post. Du har också möjlighet att ställa frågor vid denna telefonkontakt.

Välkommen!