Om mig

En bild på mig.

Jag heter Marita Oinonen Larsson och är en kvinna i 50-års åldern som fick en ny syn på livet efter vetskapen att jag drabbats av sjukdom.

Livet förändrades men till en början så var det många sjukhusbesök och en hel del ”forskning” på egen hand för att förstå vad jag drabbats av eftersom den är ovanlig och inga mediciner kan göra att sjukdomen går tillbaka.

Min sjukdom har fått mig som många andra människor som står mitt i livet och som drabbats av sorg eller sjukdom att se annorlunda på vad som är viktigt och mindre viktigt..

Nu idag ser jag med nya ögon och kanske med ett annat synsätt på livet och vad som är viktigt. Tråkigt att vi inte tänker på det när vi rusar fram i livet i jakt på något. Så om det är karriär, status eller vad det är vi nu jagar efter (egen tolkning).

Har själv en lång yrkesverksam bana i offentlig tjänst (33 år) men kom till en punkt där jag bestämde mig för att satsa på det som jag brinner för i grunden och som mitt hjärta ville. Att hjälpa människor på olika sätt, att lindra besvär och smärta. Vägen till beslutet har varit lång men nu satsar jag helhjärtat på det. Jag hoppas en dag att vi kan se att det finns både traditionell och alternativ behandling för olika smärttillstånd. Har oerhörd respekt för de olika metoderna och behandlingarna (både den traditionella och den alternativa). Och vem kan säga att vi botar och kan utlova detta. Men att vi kan hjälpa till på vägen och ibland sker fantastiska resultat. Jag själv har fått erfara detta. Min egna livshistoria har fått mig att ha en mera ödmjuk inställning till alla olika behandlingsmetoder. Men alla människor väljer själva, det är viktigt att poängtera. Kunden avgör om det hjälper eller inte. Inte min sak att avgöra.

Växte upp med en medial mor så det har alltid funnits med mig. Men på den tiden pratade man inte så mycket om dessa förmågor eftersom man kunde betraktas som annorlunda och konstig däremot visste den närmaste kretsen om hennes förmågor och även hennes förvarningar/varsel som hon hade fått. Idag har vi kommit en bit på vägen och har ett litet mera öppnare synsätt enligt mig själv.

När jag var yngre så slog jag bort allt sådant även om jag visste vad min mor såg eftersom jag blev oerhört rädd. Ville inte heller få samma ”gåva” som min mor. Så att jag hamnade på denna väg har varit för mig själv, något som jag aldrig hade tänkt eller planerat. Tror att min mor ler uppe i sin himmel :-) För på något sätt är det en gåva men kan ibland i livet också vara något oerhört besvärligt.

Av många anledningar och val så hamnade även jag på den vägen och bestämde mig att utbilda mig inom det mediala/andliga och den spirituella läran..

Har även gått utbildning för en lättare massageform som kallas änglamassage.

Är du intresserad av en miniseans?  Arbetar med seanser för mindre grupper hemma i min företagslokal eller på en plats som vi bestämmer tillsammans. Har du en kamratgäng som är intresserade av detta så kommer jag gärna och hälsar på och förmedlar budskap från nära och kära på andra sidan. Berättar mera hur jag arbetar innan seansen. Det tycker jag personligen är mycket viktigt att förklara.

Om detta verkar intressant så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter hittar du under fliken : Kontakt