Om mig

En bild på mig.

Jag heter Marita Oinonen Larsson och är en kvinna som kom till en vändpunkt i mitt liv för nästan 20 år sedan. Denna vändpunkt gjorde att jag började värdera om saker i mitt liv. Vad var viktigt, vad var mindre viktigt och hur skulle jag göra nu? År 2023 har jag ett slags jubileum på ett annat sätt att tänka och hur mitt liv blev efter denna vändpunkt som var tuff men ändå gav så mycket mera och i slutändan blev så positiv på så många sätt.

Denna vändpunkt fick mig också på nya vägar. Har aldrig varit någon sökare utan saker sökte upp mig på många sätt. En del enkla och ibland på mera kluriga sätt.

Idag vet jag att livet vill oss alltid väl. Men när vi står i ett vägskäl och saker hopar sig som vi kanske inte vill så kanske vi inte tänker så mitt i allt som händer. Jag arbetade oerhört mycket på den tiden och la mycket på träning, arbete och allt annat som hör livet till.

Har en lång yrkesverksam bana i offentlig tjänst (33 år) men denna vändpunkt  gjorde att jag bestämde mig för att satsa på det som jag brinner för i grunden och som mitt hjärta ville. Att hjälpa människor på olika sätt, att lindra besvär och smärta och använda min gåva. Vägen till beslutet var annorlunda men saker hände och mitt hjärta sa att nu var det dags att våga och se var det tog vägen.

Hade under ett antal år gått kurser och utbildningar jämsides med mitt arbete. Egentligen så var det från början ett intresse som kom på min väg och inget som skulle bli mera än så.

Min egna livshistoria har fått mig att ha en mera ödmjuk inställning till alla olika behandlingsmetoder.  Jag har en oerhörd respekt för både traditionell vård men tror också att vi kan få hjälp från den alternativa vården. Min önskan vore att dessa två skulle mötas och gå hand i hand. Tillsammans för allas människors bästa. Men alla människor väljer själva, det är viktigt att poängtera. Kunden avgör om det hjälper eller inte. Jag själv har upplevt fantastiska resultat trots att jag var oerhört skeptisk.

Växte upp med en medial mor så det har alltid funnits med mig. Men på den tiden pratade man inte så mycket om dessa förmågor eftersom man kunde betraktas som annorlunda och konstig däremot visste den närmaste kretsen om hennes förmågor och även hennes förvarningar/varsel som hon hade fått. Idag har vi kommit en bit på vägen och har ett litet mera öppnare synsätt enligt mig själv.

När jag var yngre så slog jag bort allt sådant även om jag visste vad min mor såg eftersom jag blev oerhört rädd. Ville inte heller få samma ”gåva” som min mor. Så att jag hamnade på denna väg har varit för mig själv, något som jag aldrig hade tänkt eller planerat. Tror att min mor ler uppe i sin himmel :-) För på något sätt är det en gåva men kan ibland i livet också vara något utmanande när man i förväg får varsel eller vet vad som ska hända långt innan det sker. Att förhålla sig till det och hålla mycket inom mig själv. Men oavsett så ser jag det som en gåva som jag fått och är oerhört tacksam för gåvan. Vi har ju alla olika gåvor och färdigheter oavsett vad de handlar om och som jag tänker att de ska vi vara tacksamma för.

Av många anledningar och val så hamnade även jag på den vägen och bestämde mig att utbilda mig inom det mediala/andliga och den spirituella läran. Jag förkovrar mig hela tiden och är nyfiken att utforska och få ny kunskap hela tiden. Dels för min egna utveckling och även dela med mig i mitt företag och de samtal som jag har.

Har hela mitt liv bott i samma stad i de värmländska skogarna men för drygt 2 år sedan gick flyttlasset till havet och västkusten. Har i mitt hela liv längtat till havet och har aldrig förstått varför, men min min önskan gick i uppfyllelse och nu bor jag ca 600 m från havet. Älskar vindarna, havet och känslan att bo så nära denna kraft som havet är. En plats som jag hämtar kraft ifrån med hav och en stor tallskog tätt in på knutarna.

Om mina rader väcker ett intresse så är Du hjärtligt välkommen att kontakta mig.

Mina kontaktuppgifter hittar du under fliken : Kontakt