Flytt av min verksamhet:-)

I november 2014 bestämde jag mig för att flytta min verksamhet till inspirerande lokaler och omgivning i kvarteret Vågen, Kristinehamn. Finns på adressen: Södra Hamngatan 1C, Kristinehamn.

Min vän Victoria Käller Guzikowski och jag fick möjligheten att hyra en lokal och snabbt gick flytten:-) Så nu delar vi lokal och har gemensamma aktiviteter. Känns mycket inspirerande att äntligen hitta ”vårt hem”.

Tar emot för konsultationer/rådgivningar och även behandlingar.

Södra Hamngatan !C, Kristinehamn

Södra Hamngatan !C, Kristinehamn

Vi har gemensamt miniseanser och jag kommer att lägga ut datum för dessa inom det närmaste. De kommer att finnas separat under en flik på hemsidan. Datumen kommer hela tiden uppdateras. Så håll utkik på dessa framöver:-)

Lokalen kommer också att vara en skapande verksamhet och kommer säkerligen att bjuda på en massa olika aktiviteter.. Så håll utkik!

Önskar dig en fortsatt bra dag och välkommen att kontakta mig!

Vänligen

Marita Oinonen Larsson